Μελοσυνταγές
Γλυκό με μέλι και ιδική καρύδα
Υλικά |
¼ φλιτζανιού μέλι 2 μεγάλες κουταλιές άπαχο γάλα 1/8 κουταλιάς γλυκού αλάτι ¾ φλιτζανιού ψιλοτριμμένη ινδική καρύδα Τριμμένο καρύδι Σοκολάτα |
Εκτέλεση |
Αναμιγνύουμε καλά το μέλι, το γάλα και το αλάτι. Προσθέτουμε την ινδική καρύδα συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Το μίγμα το στρώνουμε σε λαδωμένο ταψάκι και το βάζουμε στο ψυγείο ώσπου να κρυώσει καλά και έπειτα το κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια. Πασπαλίζουμε τα κομμάτια με τριμμένα ξερά καρύδια. Στη συνέχεια τοποθετούμε τα κομμάτια ένα – ένα σε γυάλινα μπολ και τα περιχύνουμε με λιωμένη ζεστή σοκολάτα. Με τις παραπάνω αναλογίες κάνουμε περίπου 12 κομμάτια |
περιγραφή |
|
Φωτογραφίες |
|
Κατηγορία |
1 |