Άρθρο

08.10.2012 09:10 Ηλικία 11 yrs

Διαγωνισμός αφίσας


Το ΚΠΕ Αρναίας στα πλαίσια της οργάνωσης κοινών δράσεων για τα σχολεία που συμμετέχουν ή θα ενταχθούν φέτος στο Ε.Θ.Δ. «Μέλισσας έργα, ανθρώπων αγαθά», ανακοινώνει την έναρξη διαγωνισμού δημιουργίας αφίσας με αντίστοιχο θέμα.

 

Η αφίσα ορίζεται ως εξής:

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

50Χ70 εκ. (οι διαστάσεις ενός κάνσον χαρτονιού)

ΤΙΤΛΟΣ

«Μέλισσας έργα, ανθρώπων αγαθά» και

«Τίτλος προγράμματος του σχολείου»

ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ

Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρναίας και Το όνομα του Σχολείου

ΘΕΜΑ-ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Θα βασίζεται στο πρόγραμμα που εκπόνησε το σχολείο

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Χειροποίητη, με όποια τεχνική επιθυμεί η ομάδα.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Επιλογή της ομάδας

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ηλεκτρονική αποστολή στο e-mail του ΚΠΕ kpearn@sch.gr  *

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΦΙΣΑΣ

Έως 5 Απριλίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Έως 30 Οκτωβρίου 2012

Τηλεφωνικά: 23720 23184-5

Ηλεκτρονικά: kpearn@sch.gr

 

* Μπορεί η αφίσα να μετατραπεί σε ηλεκτρονικό αρχείο με σκανάρισμα ή (αν αυτό είναι αδύνατο) με ψηφιακή φωτογραφία της (υψηλής ανάλυσης), στην οποία πρέπει ευκρινώς να φαίνεται το περιεχόμενό της. Την αποστολή της αφίσας πρέπει να συνοδεύει έγγραφο με τα ονόματα των μελών της περιβαλλοντικής ομάδας και των εκπαιδευτικών που τη δημιούργησαν.

 

Όλες οι αφίσες που θα αποσταλούν θα εκτεθούν στο σεμινάριο για το Δίκτυο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Αρναίας στα τέλη του Απριλίου. Θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δικτύου και θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό τα αποτελέσματα του οποίου θα ανακοινωθούν στο σεμινάριο και στο Διαδικτυακό χώρο του ΚΠΕ. Τα σχολεία που θα συμμετέχουν θα λάβουν Ενθύμιο Συμμετοχής. Το βραβείο της καλύτερης αφίσας θα μας επιτρέψετε να μην το αποκαλύψουμε.

Στόχος της δραστηριότητας αυτής είναι η ενεργοποίηση όλων των μελών των περιβαλλοντικών ομάδων, η ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας και η συνεργασία – επικοινωνία των σχολείων που συμμετέχουν στο Δίκτυο.